لینکدین چیست؟ آموزش صفر تا ۱۰۰ – لینکدین در واقع یک شبکه اجتماعی حرفه ای است که اساسا برای بهبود کسب و کارهای مختلف و آشنا کردن دیگران با آن ها طراحی شده است. با این حال، استفاده از لینکدین تنها به این موضوع محدود نمی شود و کاربران این شبکه اجتماعی می توانند از طریق آن، با افراد دیگری که در حوزه کاری شان فعالیت می کنند، آشنا شوند و با آن ها ارتباط برقرار کنند.
لینکدین یک ابزار ارتباطی حرفهای است و با فیسبوک فرق میکند. لازم نیست مثل فیسبوک استاتوستان را مرتب عوض کنید (در واقع معمولا وقتی پروفایلتان را زود به زود بهروزرسانی میکنید این طور برداشت میشود که دنبال شغل هستید). در عوض باید خودتان را حرفهای معرفی کنید؛ یعنی یک پروفایل کامل، بدون اشتباهات دستوری و نگارشی ارائه دهید.
برای شروع همانند فیسبوک یا هر شبکه اجتماعی دیگری می بایست دستی به ظاهر پروفایل خود بکشید و اطلاعات مناسبی از خود در آن درج کنید. پس از آن هم می بایست در دنیای بزرگی که توسط افراد مختلف شکل گرفته به دنبال افرادی بگردید که علایق مشترکی با آن ها دارید. در کنار این موضوع، لینکدین هم ارتباط با افراد مختلفی را به شما معرفی می کند که در ارتباط بودن با آن ها می تواند برای تان بسیار مفید باشد.

مزایای لینکدین
LinkedIn سبب اعتماد می شود چرا که توصیه نامه ها و ارتباطات و مهارت های ما بر ارزش واقعی ما دلالت دارد.
فرصت هایی در لینکدین وجود دارد که در بردهای کاری دیگر وجود ندارد .
یکی دیگر از مزایای لینکدین برای کسب و کارها معرفی برند و جلب اعتماد مخاطبان است.
در لینکدین می توان فعالیت های شرکت را به طور شفاف بیان کرد و دستاوردهای جدید کسب و کار خود را مانند گواهی ها، مجوز ها و … در پروفایل کسب و کار بروز کرد.
هر کسب و کار در حوزه فعالیت خود نیاز دارد که شبکه ارتباطات خود را توسعه دهد و با کسب و کارها و اشخاص حقیقی دیگر در ارتباط باشد که لینکدین در این حوزه بسیار کمک کننده است.
تاثیر لینکدین در افزایش بازدید از وبسایت کسب و کار نیز غیر قابل انکار است.
عکس پروفایل لینکدین
کاربرد اولیهی لینکدین روشی برای برقراری ارتباط با افرادی است که از قبل میشناسید یا برای برقراری ارتباط با شبکهی ارتباطی آنها. در این مورد داشتن عکس مهم است، چون اگر مطمئن نباشید که کسی را میشناسید یا نه، یک نگاه به عکس او، شما را مطمئن میکند.
اگر تصمیم گرفتید برای حسابتان عکس قرار دهید، عکسی را انتخاب کنید که سر تا شانههایتان در آن مشخص باشد، لبخند بر لب داشته باشید و حرفهای به نظر برسید. از آواتار و لوگو استفاده نکنید، چون نشانهی واضحی از کمبود اعتماد به نفس است.
اصل مطلب: عکستان کمک میکند دیگران شما را به یاد بیاورند. عکسی جدید و حرفهای را انتخاب کنید.
عنوان (Headline) لینکدین
این بخش به منزلهی سکوی پرتاب شخصی شماست: توصیف شما از خودتان در ۱۲۰ کلمه یا کمتر. عنوان اولین چیزی است که مردم میبینند. پس مطمئن شوید که تاثیر اولیهی درستی میگذارید.
بخش خلاصه (Summary) لینکدین
بخش خلاصه فرصتی است تا خودتان را نشان دهید. بعد از عنوان، خلاصه قسمتی از پروفایل شماست که همه آن را میخوانند و باید نشان دهد که شما چه کسی هستید و در چه زمینهای تخصص دارید. ظرفیت ۲۰۰۰ کلمه، فضای زیادی برای خلاقیت به شما میدهد.
کلیشه و بیهودهگویی را از خلاصهتان دور کنید. طوری شروع کنید که گویی میخواهید خودتان را به آشنایی که اتفاقی در یک مهمانی ملاقات کردهاید معرفی کنید. اگر در این موقعیت میگویید: «من معمار هستم.» پس نباید در پروفایلتان بنویسید: «مشاور پیشگام صنعت عمارتسازی، مشتاق ظرافت بصری و نوآوری طراحی»! سادگی و وضوح کلام را مثل محاوره حفظ کنید.
روی دستاوردهایتان تمرکز کنید و نقطهی جذابیت ویژهی خودتان را به زبانی ساده و قابل درک عرضه کنید. مثلا: «من یک معمار هستم که معتقدم ساختمانها را باید برای زندگی و استفادهی مفید ساخت. من سعی میکنم ساختمانهایی طراحی کنم که علاوه بر زیبایی، کارآمد هم باشند. این پروژه (نام پروژه) و این پروژه (نام پروژه) نمونههایی از کار من است که برگزیدهی جشنوارهی صنعتی … (نام جشنواره) شده است.
حتما کلیدواژههایی را که مردم در گوگل جستجو میکنند به کار ببرید تا وقتی شخصی به دنبال فردی با تخصص شما میگردد، احتمال بیشتری داشته باشد که به شما برخورد کند.
اصل مطلب: همه خلاصهی شما را میخوانند، پس مطمئن شوید که تمام آنچه میخواهید دربارهتان بدانند را در آن گذاشتهاید. همچنین کلیدواژهها را در آن بگنجانید، ولی حواستان باشد از کلیشهها اجتناب کنید.
تجربه (Experience) لینکدین
پروفایل لینکدین شما باید مثل رزومه شما شامل تمام پیشینهی کاری مرتبط شما باشد، با این حال نیازی به وارد کردن همهی جزئیات نیست. هم در عنوان و هم در توضیح از کلیدواژه ها استفاده کنید تا افراد دیگر بتوانند به راحتی شما را پیدا کنند.
لازم نیست همهی کارهای جزئی که در تعطیلات یا آخر هفتهها انجام دادهاید را بنویسید، ولی نباید در تاریخچهی شغلیتان چیزهای مهم را از قلم بیاندازید.
ضرورتهای عملی: وقتی بخواهید با کسی ارتباط برقرار کنید، لینکدین از شما سوال میکند که او را از کجا میشناسید. اگر قبلا با هم همکار بودهاید، باید بتوانید محل آن را از لیست بلندبالای همهی جاهایی که قبلا کار کردهاید پیدا کنید. اگر یکی از این مکانها را از قلم بیندازید بخش بزرگی از شبکهی ارتباطیتان را از دست میدهید.
اصل مطلب: حتی اگر فقط خلاصهای از کارهایتان را ارائه میدهید، همهی کارهایی که کردهاید را بنویسید.
مهارتها و تاییدیهها (Skills and Endorsements) لینکدین
زیاد نگران تاییدیهها نباشید. وقتی که در لینکدین با افراد ارتباط برقرار میکنید از آنها خواسته میشود مهارتهای شما را تایید کنند. آنها میتوانند از میان مهارتهای مختلف، موارد مورد نظر خود را انتخاب و صلاحیت شما را در آن موارد تایید کنند. لینکدین مهارتهای شما را به صورت اتوماتیک بر اساس تعداد تاییدیههایی که گرفتهاید مرتب کرده و نمایش میدهد، با این حال میتوانید از امکان مدیریت تاییدیهها استفاده کنید و تا حدی بر نحوهی نمایش آنها کنترل داشته باشید. همچنین اگر بخواهید مهارت خاصی در پروفایل شما بالاتر نمایش داده شود، میتوانید از مخاطبان خود در لینکدین درخواست کنید شایستگی شما در آن مهارت را تایید کنند.
اصل مطلب: مهارتها را به عنوان کلیدواژههایی در نظر بگیرید که افراد آنها را برای یافتن فرد مورد نظر خود سرچ میکنند.
تحصیلات (Education) لینکدین
وقتی چند سال سابقهی کار داشته باشید لازم نیست حتما توصیفی از مدرکتان و ارتباط و تناسب آن با کارتان ارائه دهید. ولی حتما حداقل عنوان و نوع مدرکتان را مشخص کنید.
اصل مطلب: وقتی برای اولین بار شروع به کار میکنید تحصیلات مهمترین بخش در رزومهی شما است. ولی اگر تجربه دارید، تجربهی شما مهمتر است.
علایق (Interests) لینکدین
قانون کلی این است که سرگرمیهایتان را ننویسید.
نوشتن سرگرمیها و تفریحات مربوط به اوقات فراغت در پروفایل لینکدین یا ناشیانه به نظر خواهد رسید یا خستهکننده. به دوستان فیسبوکیتان بگویید که عاشق خانوادهتان هستید، نه به شبکهی ارتباطیتان در لینکدین! همواره زندگی حرفهایتان را از زندگی خانوادگی و سرگرمیهای آن جدا نگه دارید.
اما علایق حرفهایتان را بنویسید، مثلا اینکه در زمینهی خاصی تخصص دارید، دورهای را گذراندهاید یا کار داوطلبانهای انجام دادهاید.
اصل مطلب: این بخش را حرفهای و مرتبط با زمینهی کاری بنویسید.
برقراری ارتباط با کاربران در لینکدین
راههای زیادی برای ساختن یک شبکهی ارتباطی در لینکدین وجود دارد.
اگر به لینکدین دسترسیِ لازم را بدهید، به طور خودکار مخاطبان شما را دعوت میکند تا با شما ارتباط برقرار کنند. اما شاید بین مخاطبانتان دوستان زیادی داشته باشید که نخواهید با آنها رابطهی حرفهای برقرار کنید؛ در این صورت بهتر است گزینهی دعوت خودکار لینکدین را غیرفعال کنید و به صورت دستی با مخاطبان موردن ظر خود ارتباط برقرار کنید.
از امکان جستجو هم میتوانید استفاده کنید. وقتی چند ارتباط برقرار کردید، لینکدین بر اساس اطلاعات مشترک آنها، افراد دیگری که ممکن است بشناسید را پیشنهاد میکند.
همیشه وقتی میخواهید ارتباط برقرار کنید یک پیام شخصی به طرف مقابل بفرستید، نه صرفاً پیام پیشفرضی که خود لینکدین از جانب شما برای افراد میفرستد. شاید برای دوستانتان فرقی نداشته باشد، ولی یک همکار قدیمی ترجیح میدهد شروع ارتباط دوباره شخصیتر باشد. مثلا میتوانید پیام سادهای مثل این برای آنها بفرستید: مدت زیادی است که همدیگر را ندیدهایم. با دیدن پروفایلت فکر کردم خوب است از این طریق با هم در ارتباط باشیم.
هرگز در لینکدین با کسانی که نمیشناسید ارتباط برقرار نکنید. این یک شبکهی ارتباطی حرفهای برای شماست و شکست یا موفقیتتان بستگی به مخاطبانتان دارد. ممکن است دیگران از شما بخواهند برای افرادی که نمیشناسید در لینکدین توصیه بنویسید یا مهارتهای آنها را تایید کنید. اگر این افراد را نشناسید نمیتوانید این کار را انجام دهید.
اصل مطلب: با همکاران قدیمی و فعلی، همکلاسیها و دوستانی که میخواهید با آنها ارتباط حرفهای داشته باشید رابطه برقرار کنید، اما با کسانی که نمیشناسید هرگز!
بخش توصیهها (Recommendations) لینکدین
بخش توصیهها بخش جالبی است. بعضی از افراد اهمیت زیادی برای آن قائل میشوند، با این حال خیلیها هیچ توصیهنامهای ندارند. اگر به طور جدی دنبال ارتباط گیری میگردید، خوب است از کسانی که با آنها کار کردهاید و همکاری شما برایشان ارزشمند بوده بخواهید برای شما توصیهای در لینکدین بنویسند. اما به هر حال بهترین توصیهنامهها آنهایی هستند که بدون درخواست و اختیاری داده میشوند.
اصل مطلب: اگر دنبال برقراری ارتباط و شبکه سازی هستید، یکی دو توصیهنامه داشته باشید تا نشان دهد که دیگران کار شما را ارزیابی کردهاند.
بخش اطلاعات تماس (Contact details) لینکدین
اگر میخواهید افراد بتوانند با شما تماس برقرار کنند، باید اطلاعات لازم را به آنها بدهید.
اگر نگران امنیت اطلاعات یا مزاحمتهای احتمالی هستید، تنظیمات بخش امنیت را بازبینی کنید و مطمئن شوید که تنها راه ارتباط با شما از طریق لینکدین باشد.
توجه داشته باشید که اگر این اطلاعات را ارائه نکنید کسی نمیتواند با شما ارتباط برقرار کند.
تولید محتوا برای لینکدین
آموزش: توی حوزه آموزش میتوان نکات و ترفندهای حوزه شغلی خود را نوشت. از محتواهایی که توضیح میدن که یک کار چطور انجام میشه یا یک چالش چطور حل میشه.
لیست ها: لیست ها برای همه جذاب و مفیدن و میشه ابزارها، وب سایت ها، منابع آموزشی و چیزهای به درد بخور حوزه شغلی خود را در قالب یک لیست با بقیه به اشتراک گذاشت.
داستان شغلی: گفتن از مسیرشغلی، چالش هایی که داشتین، سردرگمی ها و تجربه هایی که داشتین بنویسید و بگین چطوری به اینجایی که هستین رسیدین.
موفقیت ها و شکست ها: از دستاوردها و لحظه هایی که رضایت شغلی رو تجربه کردین صحبت کنین. و یا از شکست هایی که تجربه کردین و باعث رشد شما شده بنویسین و به اشتراک بذارید.
محتوای تعاملی و پرسش و پاسخ: محتوای تعاملی برای رشد توی فضای لینکدین ضروریه. پس از آدم ها سوال بپرسید و نظر خودتون رو بگید و از آن ها هم بخواهید که در مورد تجربه هاشون با شما صحبت کنن.
نوشتن در مورد زندگی شغلی: میتونید روزمرگی های شغلی و اتفاقاتی که در حین کار کردن در محیط کار یا در ارتباط با همکارها تجربه میکنید رو بنویسید. خوندن داستان زندگی شغلی آدم ها میتونه جذاب و پر از یادگیری باشه.
بنابراین برای شروع میتونید از این ایده ها استفاده کنید و هرچقدر بیشتر فعالیت کنید کم کم خودتون متوجه میشین که بهتره چه محتواهایی رو بر اساس هدفی که دارین تو صفحه خودتون داشته باشین.
نباید های تولید محتوا برای لینکدین
همانطور که تولید محتوای مناسب و اصولی به پرسونال برند شما کمک میکنه، تولید محتوای نامناسب میتونه پرسونال برند شما رو به خطر بندازه.
بهتره که تو لینکدین از زندگی شخصی و مسائلی که ربطی به شغل و کسب و کار نداره صحبت نکنین. لینکدین یک شبکه اجتماعی مربوط به کسب و کاره و این نوع محتواها براش مناسب نیست.
گفتن از اشعار و جملات قصار جایی در لینکدین ندارن و هیچ کس لینکدین رو به این منظور باز نمیکنه.
در لینکدین نیازی به گفتن در مورد موضوعات سیاسی و اجتماعی نیست. چرا که هم مناسب فضای لینکدین نیست و هم به دلیل وجود نظرات مخالف و موافق میتونه دید خیلی از افراد رو نسبت به کسب و کار شما خراب کنه.
اینکه در مورد خدمات و مهارت های خودتون پستی داشته باشین و خودتون رو معرفی کنین بد نیست اما اینکه همه پست ها به خدمات و فروش اختصاص پیدا کنه اصلا خوب نیست. پس اجازه بدین آدم ها از پروفایلتون شما رو بشناسن و به عنوان یک نیروی کار به طور مداوم تبلیغ خدمات خودتون رو توی پست ها انجام ندید.
باید همیشه در نظر داشته باشین هر محتوایی که مربوط به حوزه کسب و کار نباشه برای فضای لینکدین مناسب نیست و خوبه که از انتشار این نوع محتوا دوری کنین.چون نه تنها سودی براتون نداره بلکه میتونه بهتون آسیب هم بزنه.
ساخت اکانت LinkedIn
در این قسمت با آموزش قدم به قدم ساخت اکانت در لینکداین همراه شما خواهیم بود. اکانتی که شما در این فضا میسازید، حاوی تمامی اطلاعات شماست. بنابراین مانند یک کارت ویزیت برای شما عمل خواهد کرد. بنابراین در Sign up کردن در LinkedIn و وارد کردن اطلاعات خود به دقت عمل کنید.
- در ابتدا باید به ساخت پروفایل لینکدین اقدام کنید. برای انجام این کار باید وارد سایت لینکدین به آدرس linkedin.comو یا برنامه LinkedIn شوید.
- از نوار بالای سایت گزینه Join now را انتخاب کنید.
- در این مرحله وارد صفحه جدیدی خواهید شد که از شما ایمیل و پسوردتان را درخواست خواهد کرد. مطمئن شوید که اطلاعات درست و دقیقی وارد میکنید.
- پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده، گزینه Agree & Join را انتخاب کنید.
- در صفحه بعد شما باید نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید. گزینه Continue را انتخاب کنید.
ثبت نام و ساخت اکانت در LinkedIn به اتمام رسیده است. حالا میتوانید نگاهی به فضای لینکدین بیندازید.
برای شروع به فعالیت در این فضا:
- ابتدا باید اقدام به تکمیل ساخت پروفایل لینکدین خود کنید. تمامی این کارها به پروفایل شما جنبه پروفشنالتری میدهد.
- ابتدا باید کشور و شهر خود را وارد کنید.
- سپس باید عنوان شغلی خود را در صفحه بعدی وارد کنید.
- در مرحله بعد کد تایید ارسال شده به ایمیل خود را وارد میکنید.
لینکدین بر اساس نوع کار شما به شما افرادی را برای دنبال کردن در تخصص مشابه پیشنهاد میکند. سپس میتوانید سایر اطلاعات پروفایل خود مانند شماره تلفن و عکس پروفایل و… را تکمیل کنید.
از دیگر مواردی که در این زمینه میتوان به آن اشاره داشت ساخت اکانت مربوط به حوزه شغلی بوده که در ادامه میتوانید به اطلاعات بسیار خوبی در زمینه نحوه ی ساخت حساب کاربری Linkedin و مشخص نمودن حوزه کاری دسترسی داشته باشید. با ساخت اکانت در این زمینه میتوانید به تمامی افرادی که در حوزه شما فعالیت دارند بپیوندید که در این زمینه دانش و اطلاعات بسیار خوبی به صورت روزانه رد و بدل میشود که نباید از کنار آنها ساده عبور کرد.
آموزش ساخت اکانت لینکدین برای یک کسب و کار
ساخت اکانت LinkedIn برای یک شرکت متفاوت از مسیر گفته شده است. برای این کار شما باید یک صفحه کمپانی بسازید. برای این کار:
- وارد پروفایل خود در لینکدین شوید.
- گزینه Work در بالای صفحه را انتخاب کنید.
- سپس گزینه Create a company page را برای ساخت حساب لینکدین برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
- بر اساس تعداد کارمندهای خود گزینه مرتبط در صفحه را انتخاب کنید.
- اطلاعات خواسته شده درباره شرکت خود را وارد کرده و گزینه Create page را انتخاب کنید.
با انجام مراحل فوق، ساخت اکانت لینکدین برای شرکت شما انجام میشود. اگر پس از انتخاب گزینه Create page با خطا مواجه میشوید، دقت کنید که:
- اطلاعات خود را به صورت صحیح وارد کرده باشید.
- نام و نام خانوادگی خود را به درستی وارد کردهاید.
- پیش از گذشتن ۷۲ ساعت از ساخت پروفایل شخصی اقدام به ساخت صفحه کمپانی خود نکرده باشید.
انواع اکانت در لینکدین
- Premium Career مناسب جستجوی شغل $۳۹٫۹۹ USD ماهانه
- Premium Business مناسب کسب و کارها $۴۴٫۹۹ USD ماهانه
- Sales Navigator مناسب بازاریابی محصول $۷۹٫۹۹ USD ماهانه
- Recruiter Lite مناسب استخدام کردن افراد $۱۳۹٫۹۹ USD ماهانه
برای پرداخت دلاری میتوانید از سایت های واسط نظیر ایرانیکارت و ۲۰ پیمنت استفاده نمایید.
ارسال پست در لینکدین
مرحله ۱: به “home” خانه در صفحه LinkedIn خود مراجعه کنید
برای شروع، به بخش “خانه” که متفاوت از صفحه نمایه شما است مراجعه کنید و روی آن کلیک کنید.
مرحله ۲: روی “Write an article” نوشتن مقاله کلیک کنید
پس از ورود به صفحه اصلی خود، روی دکمه “نوشتن مقاله” کلیک کنید.
مرحله ۳: یک تصویر هدر اضافه کنید
همیشه یک عکس هدر به پستهای خود اضافه کنید. برای افزودن تصویر، روی بخش مستطیلی در بالای صفحه کلیک کنید و تصویری را که می خواهید بارگذاری کنید انتخاب کنید.
اندازه تصویر پیشنهادی لینکدین ۶۹۸×۴۰۰ پیکسل است. شما میتوانید انتخاب کنید که آیا یک تصویر با اندازه استاندارد یایک تصویر بزرگتری داشته باشید، که به صورت افقی در سراسر صفحه کشیده شود. اگر شما از حقوق تصویر برخوردار نیستید، پس از بارگذاری آن، صاحب عکس را در بخشی که مستقیماً زیر تصویر “add credit and caption ” قرار گرفته بیاورید.
مرحله ۴: عنوان و محتوای متن را اضافه کنید
در زیر تصویر هدر، تیتر خود را اضافه کنید. سعی کنید یک تیتر جذاب بنویسید، تیتری که سوال یا کنجکاوی خاصی را در ذهن مخاطبان خود ایجاد کند. بهترین تیتر، تیتری است که کاربران با دیدن آن روی پست شما کلیک کنند و برای خواندن مطلب شما ترغیب شوند. میتوانید در نوشتن عنوان از کلمات کلیدی نیز استفاده کنید.
پس از افزودن عنوان یا تیتر خود، روی فضای زیرآن کلیک کرده و متن کامل مقاله را وارد کنید.
شما برای نوشتن تا ۳ هزار کاراکتر حق استفاده دارید، اما فراموش نکنید؛ نیازی نیست که از تمام فضا استفاده کنید، چرا که مطلب نباید از حوصله دیگر کاربران خارج باشد.
مرحله ۵: پاورقی خود را ایجاد کنید
هر کسی میتواند محتوای شما را در LinkedIn مشاهده کند، نه فقط افرادی که جزء دوستان شما هستند. این بدان معنی است که بسیاری از خوانندگان شما نمیدانند شما چه کسی هستید. به آنها فرصت دهید تا چیزی درباره شما یاد بگیرند. در پایان هر پستی که منتشر میکنید یک بیوگرافی کوتاه به اشتراک بگذارید. بهتر است در این مرحله کاربر را به یک عمل ترغیب کنید. برای مثال:
آیا میخواهید بدانید که برای کسبوکار کوچک خود به چه محتوایی نیاز دارید؟پستهای من را دنبال کنید.
مرحله ۶: انتشار و اشتراکگذاری
اگر از ظاهر پست خود راضی هستید و میخواهید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید، روی دکمه آبی رنگ “publish” در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
نکته: پس از انتشار حتما دوباره به پست خود نگاه کنید تا مطمئن شوید که به صورت صحیح همه خواستههایتان انجام شده!
نحوه انتشار پست تصویری در لینکدین
نوع دیگری از انتشار پست، پست تصویری است. برای انتشار تصویر در لینکدین باید از عکسهایی با ابعاد ۱۲۰۰*۶۲۷ استفاده کنید. کیفیت بالا، طبیعی بودن و مرتبط بودن عکسها با موضوع مورد نظر از دیگر مواردی است که در انتشار تصاویر بسیار حائز اهمیت است.
برای انتشار عکس کافی است به جای انتخاب (write on article) روی عکس دوربین کلیک کنید.
نحوه انتشار پست ویدئویی در لینکدین
استفاده از ویدئو در لینکدین، تعامل شما با مخاطبین را به صورت چشمگیری افزایش میدهد. به یاد داشته باشید قبل از انتشار پستتان حتما موارد زیر را بررسی کنید:
- ویدئوهایی که دارای فرمتهای ASF ، AVI ، FLV ، MPEG-1 ، MPEG-4 ، MKV ، QuickTime ، WebM ، H264 / AVC ، MP4 ، VP8 ، VP9 ، WMV2 و WMV3 و فرمتهایی که در وب پشتیبانی میشود هستند، مناسب انتشار در لینکدین است.
- ویدئوهایی که حجم آنها از ۷۵ کیلو بایت تا ۵ گیگ است برای لینکدین قابل استفاده است.
- ویدئوهای قابل انتشار در لینکدین باید حداقل ۳ و حداکثر ۱۰ دقیقه باشد.
- توجه کنید که ویدئوهای عمودی به صورت مربع برش داده میشود.
- نکته آخر اینکه کیفیت محتوا بسیار حائز اهمیت است.
اگر میخواهید از امکانات تبلیغاتی لینکدین استفاده کنید باید در ویدئوهایی که منتشر میکنید موارد زیر را رعایت کنید:
- طول فیلم برای ویدئوهای تبلیغاتی میتواند از ۳ تا ۳۰ ثانیه باشد.
- حجم ویدئو باید از ۷۵ کیلوبایت تا ۲۰۰ مگابایت باشد.
- برای استفاده از این امکان لینکدین فقط و فقط باید از ویدئوهای افقی استفاده کنید.
نحوه انتشار پست از صفحه شرکت
انتشار پست در صفحه شرکتی هم تفاوت زیادی با صفحه شخصی ندارد. فقط کافیست برای انتشار از گزینه post در پائین صفحه استفاده کنید فقط به یاد داشته باشید نمیتوانید در صفحه شرکتی مقاله منتشر کنید و تعداد کارکتر محدود خواهید داشت.
تفاوت صفحه شرکتی و صفحه شخصی در لینکدین
صفحه شخصی در لینکدین به مخاطبین میگوید که شما چه کسی هستید، چه کاری انجام میدهید و تجربه کار در چه شرکتهایی را دارید.
صفحه شرکتی در لینکدین میتواند توسط افراد مختلف در شرکت مدیریت شود. این صفحه دید بهتری از شرکت به مخاطبین میدهد.
به یاد داشته باشید؛ مردم دوست دارند با مردم ارتباط برقرار کنند، نه شرکتها. در فضای لینکدین جذب دنبالکننده برای صفحات شرکتی کار دشواری است. معمولا در این فضا مخاطب توجه زیادی به صفحات شرکتی ندارد اما شما باید به آنها توجه کنید تا بتوانید نظر آنها را جلب کنید.


تفاوت پست و مقاله در لینکدین
هنگام انتشار پست شما میتوانید یک تصویر یا فیلم را به آن اضافه کنید. که پس از انتشار هم بازدید از آن بستگی به میزان اشتراک مخاطبین شما، هشتگهایی که استفاده کردید و الگوریتم لینکدین دارد.
مقاله معمولا طولانیتر از پست است. در یک مقاله شما میتوانید ۱۲۵ هزار کارکتر بنویسید و به صورت عمیقتر و با جزییات بیشتر یک مطلب را بررسی کنید. یکی از ویژگیهای خوب مقاله این است که شما میتوانید با تنظیماتی ساده آن را در خارج از لینکدین نیز منتشر کنید که اگر فردی آن را در گوگل جستوجو کرد بتواند از مقاله شما استفاده کند. فراموش نکنید استفاده از هشتگ برای مقالات بسیار کاربردی است و بازدید خوبی را برایتان میآورد.
شما در پست اجازه انتشار ۱۳۰۰ کاراکتر به همراه فیلم، عکس و سایر امکانات را دارید. مقالات شما جزئی از پروفایل شما میشود به این صورت که اگر کسی وارد پروفایل شما شود میتواند به مقالات دسترسی جدا داشته باشد و آنها را بخواند حتی اگر از فالوورهای شما نباشد. یکی از مزایای مقاله این است که در آن میتوانید از کلمات کلیدی نیز استفاده کنید.
برای نوشتن یک مقاله ، باید مستقیما بر روی “نوشتن مقاله” کلیک کنید. یک مقاله به شما امکان میدهد که تصویر بزرگتری را روی پست بگذارید و معمولاً این تصویر در زیر متن نمایش داده میشود.
نکات طلایی درباره انتشار پست در لینکدین
- محتوایی را به اشتراک بگذارید که ارزش واقعی کسبوکار صنعت شما را نشان دهد.
- با افرادی که در مورد پستهای شما نظر میدهند تعامل داشته باشید.
- محتوای LinkedIn باید اهداف کسب و کار شما را منعکس کند، پس درباره این موضوع خوب کار کنید.
بهترین زمان برای انتشار پست در لینکدین
بهترین زمان برای ارسال پست در LinkedIn بین ۱۰ تا ۱۱ صبح است، چرا کهLinkedInیک شبکه اجتماعی حرفهای است که توسط مدیران ارشد و کارآفرینان و افرادی که دارای شغل حرفهای هستند استفاده میشود به همین دلیل است که اغلب در ساعات کاری بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
از طرفی؛ روزهای سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه بهترین روزها برای انتشار پست در LinkedIn است. در مقابل؛ تعطیلات آخر هفته و بعد از ساعت کار بدترین زمان برای انتشار پست در LinkedIn برای تعامل و دیده شدن است.